Pat-special-terapie-intensiva-Eleganza-3XC-Linet-768x576_06701.jpg

Din cauza pandemiei de COVID-19, presiunea pusă pe sistemul medical din România transformă spitalele în adevărate locuri ale morții. Rudele îndurerate ale pacienților decedați aduc acuzații grave medicilor și asistentelor care au comis grave erori medicale.

Într-o astfel de situație este și Oana Lăzărescu, avocat în Arad, a cărei mamă a murit în data de 13 decembrie 2020, din cauza COVID-19. Femeia susține că pe lângă faptul că mama sa nu a fost tratată corespunzător de medici și asistente, a primit tratament, potrivit fișei medicale, chiar și după ce i-a fost anunțat decesul.

”Consultând fișa medicală am observat că i s-a administrat medicație, chiar la o zi după deces. Termometrizare, saturație măsurată. Toate apar pe foaia de observație. Spitalul a făcut investigații, s-au dat câteva sancțiuni”, a declarat Oana Lăzărescu, în direct la Medika TV.

Explicațiile oferite de Florina Ionescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Arad, unitatea în cadrul căreia mama Oanei Lăzărescu și-a pierdut viața sunt halucinante: „Asistenții medicali au completat în avans evoluția zilnică a stării de sănătate a pacientei”. Citește continuarea pe Medika TV.


compass bilboard.jpg