img-1-696x463_0424b.jpg

Ca să descopere cine este responsabil de mizeria din zonă, autoritățile din Pitești au început să supravegheze zona. Așa au descoperit că o familie aruncă gunoi de la geam. Pentru acest gest, primarul a anunțat că va cere în instanță evacuarea sa, scrie Observator News.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. Au fost montate apoi camere de supraveghere, iar polițiștii au urmărit imaginile. O familie a fost amendată de două ori, iar, acum, la a treia abatere, urmează să fie evacuată. Primăria din Pitești și-a anunțat intenția pe pagina de Facebook.

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4.566 de lei, cât datorează Municipalității Pitești la chirie și la întreținere!”, a transmis Primăria Piteşti pe reţelele de socializare, sâmbătă, 13 martie.

În înregistrare apare un bărbat, aflat la etajul al patrulea al blocului de locuințe sociale, care, după ce-și aprinde o țigară, aruncă pe jos un obiect ce poate fi un pachet gol de țigări.

Sursa Observator News


compass bilboard.jpg