4c6ab5650ca68b5fa7_ab362.jpg

Alexandru Cobzaru , bărbatul care a trântit doi copii într-un parc din Hunedoara, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor. El a fost sancționat și pentru tulburarea liniștii publice.

Una dintre victime a suferit o fractură de os occipital și are nevoie de îngrijiri medicale de lungă durată.

Imagini șocante dintr-un parc din Hunedoara. Doi copii sunt trântiți cu capul de pământ de un tânăr– VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL

Comunicatul Parchetului de pe lângî Tribunalul Hunedoara:

„Inculpatul C.A., la data de 07.02.2021, in jurul orelor 15:35, pe fondul unei stari tensionate generata de cearta dintre persoana vatamata minora in varsta de 13 ani si un alt minor in varsta de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau in parcul de joaca pentru copii, situat in spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc in care se aflau atat copii, cat si persoane adulte, a prins-o pe persoana vatamata minora cu mainile de gat, a ridicat-o la aproximativ 2 metri inaltime (deasupra capului inculpatului), dupa care a proiectat-o cu putere de pamant, producandu-i o fractura de os occipital cu dehiscenta de 2 mm, leziune care necesita 25-30 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare, tulburand ordinea si linistea publica”, au transmis procurorii.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Hunedoara.

sursa: ziare.com


compass bilboard.jpg