copil-batutu-lesin-768x461_2c1d2.png

Incidentul a fost filmat chiar de către agresori, şi ei tot adolescenţi, dar cu 2-3 ani mai mari, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Poliţia s-a sesizat, filmarea a fost ştearsă, dar a fost declanşată o anchetă penală pentru identificarea agresorilor.

Poliţia municipiului Huşi (judeţul Vaslui) a declanşat vineri o anchetă după ce o serie de imagini şocante au ajuns pe reţelele de socializare, potrivit adevarul.ro.

Este vorba despre filmarea unei agresiuni de o violenţă extremă, cărora i-au căzut victimă un copil de 13 ani, elev în clasa a VI-a la o şcoală din Huşi. În imagini (între timp şterse de pe reţelele de socializare, din motive care ţin de protejarea imaginii minorilor) se vede cum alţi adolescenţi îl lovesc pe băiat cu sălbăticie, în timp ce acesta se află la pământ.

La un moment dat, copilul bătut rămâne inert la pământ. Practic el leşină din cauza durerii şi panicii. Cazul a stârnit numeroase comentarii pe reţelele de socializare, oamenii cerând Poliţiei să ia măsuri urgente. Înregistrarea a fost făcută publică și poate fi vizualizată pe INSTAGRAM


compass bilboard.jpg