pui-urs-neamt-768x794_25917.jpg

Doi bărbați, cel mai probabil angajați ai unei firme de exploatare forestieră, au fost filmați în timp ce scot dintr-un bârlog patru pui de urs și îi aruncă în zăpadă. Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat cu bieții pui de urs. Filmarea care cuprinde acest gest revoltător s-a viralizat pe Facebook, iar asociațiile de protecție a animalelor cer pedepsirea celor vinovați.

Postarea pe Facebook a ONG-ului Casa lui Patrocle – Animal Rescue

REVOLTĂTOR!

Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă!

Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali – ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au!

Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs. Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranță in Neamț. Bănuim că azi.

Fiind vorba de date cu caracter personal, le vom pune la dispoziția autorităților (sursa filmării, numele individului)

Aceștia sunt barbarii! Cei care distrug tot! Pădurile, viața din păduri – câtă a mai rămas, și ultima picătură de demnitate a acestei țări! Și care dorm pe grămezi de lemne tăiate ilegal, și pe trofee!

Va rugam frumos! Și URGENT!!

Căci atât putem face din confortul casei:

Trimiteți sesizări on line către IPJ Neamt: https://nt.politiaromana.ro/ro/petitii-online

VIDEO


compass bilboard.jpg