compass bilboard.jpg

image-2020-10-14-24351442-0-ministrul-transporturilor-lucian-bode_40e41.jpg

Care e de fapt autostrada pe care vor s-o finanțeze americanii? Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune că a văzut „oameni care au tras o line imaginară de la Constanța la Gdansk”.

În realitate însă toate calculele trebuie puse pe masă. „Propunem să abordăm opțiunea ca această rută să străbată doar state membre ale UE și NATO.

E mult mai ușor de realizat și, în perspectiva în care vorbim de România și Bulgaria intrate în spațiul Schengen, acest coridor va fi unul foarte, foarte ușor de accesat”, a spus Bode, la HotNews LIVE.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce spune ministrul Transporturile despre proiectele pe feroviar și rutier și rutele propuse de România:

FEROVIAR: Vorbim despre coridorul Constanța-București, finalizat, București-Predeal, finalizat, Predeal-Brașov am reușit să semnăm contractul pentru cei 26 de kilometri realizarea documentației, Brașov-Sighișoara, semnat contract, Sighișoara -Coșlariu, realizat.

Și aici avem două ramificații. Coridorul de la Coșlariu până la ieșirea spre Ungaria, până la Curtici, respectiv ceea ce noi ne dorim, să realizăm legătura între Coșlariu și Cluj Napoca și mai departe Cluj-Napoca-Episcopia Bihor pentru că acesta este cel mai scurt traseu posibil.

Citește continuarea pe hotnews.ro