compass bilboard.jpg

virgilmusta11-696x365_cfcaa.jpg

Medicul Virgil Musta, de la spitalul Victor Babeș din Timișoara, unul dintre doctorii cu cele mai bune rezultate în tratarea pacienților cu covid, a elaborat un chestionar online gratuit pentru părinți.

Prezentarea proiectului:

Odată cu începerea școlii, riscul de apariție a focarelor de infecție cu SARS CoV2 crește. Cu toții suntem îngrijorați de acest risc și uneori decizia de a trimite copilul la școală sau a-l îndruma este foarte dificil de luat, chiar și de noi specialiștii, cu atât mai mult de către părinți. Există riscul să ne scape un amănunt care să fie esențial în evoluția ulterioară a evenimentelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este motivul pentru care am conceput acest chestionar pe care mi-l doresc un instrument de sprijin pentru părinti în a lua decizii raționale legate de trimiterea sau nu a copilului la școală.

Cum funcționează

Chestionarul acționează ca un triaj epidemiologic, care poate fi realizat zilnic sau periodic, prin completarea formularului. Anumite întrebări fac referire la situații punctuale care se pot schimba în timp și care pot influența decizia părinților la un moment dat.

Formularul este conceput a fi într-o dinamică, în funcție de evoluția pandemiei și a situațiilor concrete întâlnite în școli.

Formularul, care poate fi completat gratuit AICI este simplu și durează 2 minute.