compass bilboard.jpg

elevi-scoala-696x464_25ebc.jpg

Pe 14 septembrie începe noul an școlar, însă nici până acum autoritățile nu au luat o decizie cu privire la modalitatea de desfășurare a cursurilor.

Anunțată ca obligatorie pentru ca elevul să fie acceptat în școală, declarația pe propria răspundere a părinților prin care aceștia susțineau că nu sunt bolnavi copiii lor va fi eliminată.

„I-am solicitat domnului ministru Tătaru să fie eliminată acea declarație pe propria răspundere din partea părintelui și acesta a fost de acord. Normele pentru începerea școlii pe care le publicăm mâine nu vor mai cuprinde declarația pe propria răspundere”, a spus Monica Anisie pentru StiriEdu.ro .

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unitățile de învățământ au transmis părinților chestionare cu privire la modalitatea de începere a cursurilor, primul liceu din Ploiești care a anunțat că prima lună de școală va fi exclusiv online fiind Colegiul Național Nichita Stănescu.

Alte școli susțin varianta învățământului hibrid, cu jumătate de elevi în clasa de curs și cealaltă acasă, pentru cursuri online, timp de o săptămână, apoi să se facă rocada.