compass bilboard.jpg

upg-student-realitate-virtuala-696x522_1_73b9b.jpg

Fiecare universitate va stabili cum vor începe studenții cursurile: fizic, online sau hibrid. În ceea ce privește căminele, acestea se vor redeschide în baza unui protocol privind măsuri suplimentare de siguranță încheiat cu Ministerul Sănătății.

Ministrul Sănătății, Nelu tătaru, a anunțat că fiecare universitate va decide modul în care vor fi ținute cursurile.

„Se vor deschide și căminele, noi pregătim și ghiduri pentru aceste cămine. Activitatea universitară se va desfășura sub autonomia fiecărei universități.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noi am discutat și în ședința pe care am avut-o la Palatul Cotroceni, acolo a fost prezent și domnul Câmpeanu care a expus problema, având în vedere autonomia universitară a și expus problema că ei s-au obișnuit ca și cursurile să fie online, iar activitățile practice să fie făcute la nivelul universități.

Noi am solicitat și în săptămânile următoare pregătim ghidurile de desfășurare a activității de laborator. Este autonomie universitară, cum vor alege, noi vom veni cu acele criterii”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit libertatea.ro.

Citeşte întreaga ştire: Nelu Tătaru, anunț despre deschiderea universităților:„Se vor deschide și căminele, noi pregătim ghiduri în acest sens”