compass bilboard.jpg

Screenshot_4-3-696x295_84d69.pngTemperatura creşte, iar plajele se transformă în furnicar. Aproximativ 150 de mii de oameni au fugit la mare, în speranţa că acolo e ceva mai bine.

Este mai răcoare pe litoral, dar nu mai sigur, avertizează ministrul Sănătăţii care, pentru prima oară, spune cu subiect şi predicat că turismul şi vacanţele la mare reprezintă una dintre principalele cauze de răspândire a coronavirusului.

Turiştii ignoră riscul îmbolnăvirii, deşi turismul a devenit una din principalele cauze ale răspândirii virusului, scrie Observatornews.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii: Vedeţi şi dumneavoastră ce se petrecere pe litoral. Litoralul este o zonă unde populaţia vine, îşi petrece o săptămână, infectată, se reîntoarce în judeţele de baştină şi acolo putem vedea creşterea!

Întreaga plajă este însă un focar de nereguli. Pe lângă distanțare, oamenii ignoră și steagul roșu, care le interzice înotul. În plus, neregulile sunt și de partea comercianţilor ambulanţi, care au fost amendați de Inspectorii de la Protecţia consumatorilor.

Citește mai multe pe Observatornews.ro