compass bilboard.jpg

Monica-Anisie-presidency.ro_-696x464_e6b33.jpg

Ministrul Educației a declarat la Antena 3 că prezența elevilor la școală este obligatorie în scenariul verde. În scenariile galben și roșu, cu școala online, participarea la cursuri de la distanță este tot obligatorie.

”Decizia este una descentralizată. Este la nivelul localității. Prin urmare unitatea de învățământ știe cel mai bine care este situația și din punct de vedere al infrastructurii, dar și din punct de vedere al îmbolnăvirilor. De aceea s-a luat decizia descentralizării.

Prin urmare în cadrul consiliului de administrație al unității de învățământ, se stabilește care este scenariul după care se va transmite către inspectoratele școlare județene care împreună cu Direcția de Sănătate publică analizează situația și din punct de vedere epidemiologic, dar și din punct de vedere aceea ce școala decis în Consiliul de Administrație și împreună în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență vor lua decizia suspendării cursurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, dacă ne amintim am mai experimentat situații în care au fost suspendate cursurile fie din cauza viscolului, fir atunci când am avut gripa sezonieră“, a declarat Anisie.

Citește articolul integral pe edupedu.ro