compass bilboard.jpg

Ion-Marcel-Vela-stg.-ministrul-Afacerilor-Interne-si-colonelul-Bogdan-Enescu-dr.-numit-in-functia-de-inspector-general-al-Jandarmeriei-Romane-Q-Magazine-696x463_e462a.jpeg

Verificările au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, citat de Mediafax.

În spațiul public apăruseră informații conform cărora Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei, și-ar fi pontat ore suplimentare, în perioada stări de urgență.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Sorin Despina:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Confirm că există o anchetă în desfăşurare a DNA, care vizează verificarea informaţiilor apărute în spaţiul public. Jandarmeria a pus la dispoziţie toate documentele necesare şi oferă tot sprijinul pentru aflarea adevărului.

Într-adevăr, există ore suplimentare în luna martie, însă acestea au fost determinate de gestionarea situaţiei COVID-19, mai ales că, în acea perioadă, inspectorul general nu a avut adjunct şi a trebuit să gestioneze mai multe activităţi.”

Bogdan Enescu a fost împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române în decembrie 2019 şi vine din poziţia de inspector-şef al Jandarmeriei Ilfov, funcţie ocupată din ianuarie 2013. El are 46 de ani, este licenţiat în drept şi are două masterate.

surse: Mediafax și Digi24 foto q-magazine (Bodan Enescu alături de ministrul MAI, Marcel Vela)