compass bilboard.jpg

Screenshot_2_1_d179a.png

Patru directori din Ministerul Sănătății au contestat în Instanță noua organigramă în care nu-și mai regăsesc funcțiile și salariile. În replică, ministrul Tătaru acuză ineficiența celor care lucrează în instituție.

Marți, 21 iulie, la Curtea de Apel București, Secția contencios administrativ și fiscal, este programată a doua înfățișare în procesul intentat Guvernului României de către patru angajați ai Ministerului Sănătății.  Directorii Georgeta Bumbac, Sebastian Iavor, Gabriela Stan și Victoria Voinea contestă noua organizare a Ministerului Sănătății, aprobată de Cabinetul Orban prin Hotărâre de Guvern.

De exemplu, în noua organigramă a dispărut funcția de director general al Departamentului Economic deținută din martie de Georgeta Bumbac, până nu demult cel mai puternic funcționar din minister.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nelu Tătaru spune că e dreptul acestora să conteste, dar se plânge că o bună parte dintre oamenii din minister nu trag toți în aceeași direcție.

”Dacă vrei să reformezi sistemul, trebuie să o faci fără să încerci să menajezi interesele altora. Când vezi că din 100 de oameni trag la căruță doar 10 sau că atunci când le ceri să facă un lucru, răspunsul lor e unul singur și anume nu se poate, în loc de vom găsi o soluție, încerci să schimbi. Vreau specialiști, vreau oameni cu o nouă mentalitate, încerc să-i aduc pe cei care doresc să muncească alături de mine”, a mai spus ministrul Tătaru pentru Libertatea.ro.

Citește mai multe pe Libertatea.ro