compass bilboard.jpg

WhatsApp-Image-2020-07-19-at-18.45.19_a9903.jpeg

Premierul Ludovic Orban a comentat rezultatul controalelor desfășurate weekend-ul trecut pentru respectarea măsurilor anti-COVID la terase. Acesta le-a cerut prefecților să păstreze secrete locațiile vizate de razii pentru a nu da posibilitate patronilor de a se pregăti.

„Luăm în calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informaţii privitoare la încălcarea regulilor inclusiv în ceea ce priveşte terasele. Să ne asigurăm că patronii, managerii sunt implicaţi în respectarea regulilor” a declarat Orban.

El a spus că există şi alte pârghii, precum suspendarea autorizaţiei de funcţionare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Le-am solicitat tuturor instituţiilor cu atribuţii de control să efectueze controale brusc pentru că până acum controalele efectuate la multe terase unde avem semnale clare, avem sesizări că nu se respectă regulile, acolo când erau controalele toată lumea respecta regulile.

E clar că au avut ponturi din echipele de control şi am solicitat prefecţilor să organizeze fără anunţ prealabil şi fără să ştie echipele unde se duc”, a mai afirmat premierul, potrivit  hotnews.ro.

Orban a susținut că a crescut prezenţa echipelor de control pe litoral, pentru că acolo sunt mai mulți cei care încalcă regulile.

Citește mai multe aici