compass bilboard.jpg

antrenament-politie-2-450x270-1_f2609.jpg

Sindicatul Polițiștilor Europol a dezvăluit că șeful Brigăzii Rutiere, Sorin Aneculoaiei, a fost schimbat din funcție pentru că polițiștii care i-au făcut culoar în trafic unui general ISU pentru ca acesta să ajungă la o întâlnire cu ministrul MAI, Marcel Vela, s-au mișcat prea încet.

Potrivit sursei citate, ”lui Sorin Aneculoaiei i s-a dispus unui echipaj moto să se deplaseze în proximitatea str. Maria Ghiculeasa pentru a-l intercepta pe general și a-l conduce la aeroport, la ministrul Vela, unde îl aștepta un elicopter IGAV, pentru o „misiune” în județul Gorj. Cu toate acestea, pentru faptul că polițiștii rutieri s-au mișcat prea încet, ministrul Vela a fost foarte supărat și a cerut măsuri drastice față de șeful Brigăzii Rutiere, pentru că a tratat cu „superficialitate” ordinul său”. (articolul integral AICI)

Ministrul Vela a negat pentru libertatea.ro că ar fi dispus schimbarea șefului Brgăzii Rutiere București pentru acest motiv, în timp ce Poliția Capitalei a transmis că  ”polițistul desemnat și-a dat acordul pentru a îndeplini o funcție de comandă la nivelul Secției 17 Poliție”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fostul șef al Brigăzii Rutiere nu a dorit să comenteze schimbarea sa din funcție.