compass bilboard.jpg

colaj-2-696x474_84a4b.jpg

O femeie și-a cărat mama, operată la un picior, în spate, pentru a ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. În tot acest timp ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se afla în incinta spitalului din Târgu Jiu.

Așa începe știrea publicată de www.gorjonline.ro (felicitări reporterului) și care ar trebui preluată de toată mass media.

Asta deoarece scena respectivă se poate repeta oricând, în orice alt spital din țară, când vine vorba de vizitele oficialilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Servilismul managerilor de spitale, bine plătiți și numiți în funcție pe criterii politice provoacă greață, însă pentru femeia care și-a cărat ruda în spate este mai mult decât umilință.

Ascultați-o pe biata femeie cum povestește că i s-a interzis accesul în parcarea spitalului doar pentru că ministrul Sănătății era în vizită:

„Este o greșeală managerială, o situație tipică. Eu sunt medic și atitudinea față de pacient trebuie să fie alta. pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu” a declarat Nelu Tătaru pentru sursa citată.