compass bilboard.jpg

incident-campeni-DN74-696x416_1_d9964.jpg

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut  pe DN 74, la Câmpeni, în județul Alba. Tânărul implicat a transmis live pe Facebook ce i s-a întâmplat.

Un tânăr a fost amendat și dus la secția de poliție după ce le-a reproșat polițiștilor care au oprit cu radarul mașina condusă de prietena sa că nu poartă măști de protecție.

El a transmis live pe Facebook incidentul pentru care a fost amendat cu 1000 de lei, potrivit alba24.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În timpul discuției avută cu polițiștii, tânărul a devenit violent verbal, a adresat injurii la adresa polițiștilor și a instituției, ulterior folosindu-și telefonul mobil pentru a-i filma pe polițiști și manifestând un comportament provocator.

S-a așezat în fața autospecialei de poliție, pentru a-i împiedica pe agenți să-și continue activitatea, context în care a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional conform art. 2 pct. 1 din Legea 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei” a transmis IJP Alba.

Polițiștii vor fi cercetați disciplinar pentru ”modul de utilizare a mijloacelor de protecție specifice prevenirii răspândirii noului coronavirus”.

VIDEO