compass bilboard.jpg

raed-arafat-indemn-pentru-romani-inainte-de-paste-anul-acesta-trebuie-sa-sarbatoreasca-acasa-fara-657092-1-696x391_4d466.jpg

S-a dispus la nivelul Ministerului să se intensifice controalele la modul serios la terase, la retaileri care trebuie să aibă triaj la intrare.

După aproape trei luni de la impunerea restricțiilor, autoritățile vorbesc despre ”controale serioase”. Să ne amintim doar despre ”veselia” din supermarketuri, mai ales în prima perioadă a aplicării măsurilor, când doar bunul simț al celor mai mulți dintre români a dus la respectarea regulilor impuse. Din păcate, au exista și oameni care nu au ținut cont.

În aceste zile, odată cu relaxarea, oamenii resimt nevoia firească de revenire la normal. Autoritățile amenință acum cu acțiuni de control, iar consecințele vor fi suportate tot de agenții economici afectați de blocarea acetivității din lunile anterioare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Îmi pare rău să o zic, dar or să înceapă controale foarte serioase. Ştiu că s-a dispus la nivelul Ministerului, pe linia ordinii publice, să se intensifice controalele la modul serios la terase, la retaileri care trebuie să aibă triaj la intrare, dacă-l fac sau nu.

Deci vor începe şi vor începe în această perioadă astfel de controale pentru că nu mai merge, trebuie să fim foarte atenţi la ce se întâmplă.

Vor avea loc controale, după ce s-a constatat că sunt persoane care urcă în mijloacele de transport în comun fără mască sau îşi lasă masca sub bărbie.”, a declarat Raed Arafat, într-o emisiune, la Digi 24.

„Dacă cifrele rămân aşa sau continuă să crească este foarte probabil să fie nevoie de prelungirea situaţiei în care suntem. Ca să putem gestiona”, a adăugat el.

Între timp, în societate crește gradul de iritare, din ce în ce mai mulți oameni pierzându-și încrederea în autorități. Fenomenul se întâmplă în întreaga lume, nu doar în România.