compass bilboard.jpg

Mjc2YTZhZjk5ZGFlMjhiZDdmOTZhZjQ2ZjgxYWZk.thumb_-696x393_e2385.jpg

Scandal de proporții și violențe, în amiaza mare la Craiova. Interlopilor nu le-a păsat că sunt filmați.

Patru autoturisme au fost avariate într-o nouă altercaţie care a avut loc, sâmbătă, în trafic, pe Bd. Tineretului din Craiova, între mai multe persoane care au folosit diverse obiecte contondente, acesta fiind al doilea eveniment de acest fel petrecut în zonă, în această lună.

Potrivit IPJ Dolj, citat de Agerpres, în urma scandalului, mai multe persoane au fost conduse la audieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Audierile au durat până duminică dimineața, polițiștii luând decizia să rețină 9 persoane.

„Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Craiova, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Astfel, cercetările au fost continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani”, informează Biroul de presă al IPJ Dolj.

În continuare, alte 4 persoane sunt căutate de polițiști.

O altă altercaţie a avut loc pe 2 iunie, când cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, au oprit în trafic, tot pe Bd.Tineretului, un autoturism în care se aflau alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, tot din Craiova, pe care i-ar fi lovit, provocând distrugeri autoturismului în care se aflau persoanele vătămate.

Potrivit IPJ Dolj, anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente pe care le-au folosit la comiterea faptelor.