compass bilboard.jpg

688223b0-b4de-424f-a940-31adeeff456f-696x644_d9f51.jpg

Imaginile necenzurate, de o cruzime greu de imaginat, au ajuns în mediul online.

Autorul este un minor de 13 ani, care este acum cercetat pentru că a ucis un câine cu lopata, informează un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Conform IPJ Mureș, poliţia a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie despre imaginile apărute în online, iar poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Câmpie s-au sesizat şi au demarat o anchetă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„La data de 3 iunie, în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Câmpie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în mediul online, pe o reţea de socializare, ar fi fost postate imagini video în care se observă o persoană de sex masculin care aplică mai multe lovituri, cu o lopată unui câine, faptă care s-ar fi comis în comuna Papiu Ilarian.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, la data de 1 iunie, un minor, de 13 ani, din comuna Papiu Ilarian, ar fi exercitat fapte de violenţă asupra unui câine, urmare a cărora acesta a decedat, iar ulterior ar fi fost îngropat.

Totodată, aspectele respective ar fi fost înregistrate de către o altă persoană şi postate ulterior pe o pagină de socializare”, a transmis IPJ Mureş.

Conform Agerpres, în cauză s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun.

foto: captură video