compass bilboard.jpg

cutie-jonctiune_ef2a6.jpg

Doi elevi în vârstă de 10 ani au tăiat cablul de internet al profesorului lor de matematică, supărați că acesta le dădea prea multe teme. Nu au știut însă că sunt firlmați.

Doi copii din Buzău, colegi de clasă și prieteni buni, au decis că e timpul să-i dea o lecție profesorului lor de matematică, considerând că acesta le dădea prea multe teme de făcut, scrie Jurnal de Vrancea.

Iar cea mai bună decizie li s-a apărut aceea de a-i tăia profesorului cablul de internet. S-au dus la blocul în care locuia acesta și au decuplat cablul de la cutia de joncțiune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bucuroși că și-au îndeplinit misiunea, s-au dus acasă, însă aici au avut parte de o surpriză de proporții. Profesorul i-a văzut pe cei elevi acționând pe camera de supraveghere din scara blocului, a așteptat un timp pentru ca aceștia să se întoarcă la casele lor, apoi a intrat pe internet de pe hotspot-ul telefonului și le-a mai administrat rebelilor o porție de teme.

Dascălul nu a reclamat fapta elevilor la poliție, mai ales că părinții acestora au spus că vor remedia stricăciunile produse de copiii lor.

Citește mai multe pe Jurnal de Vrancea

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor