compass bilboard.jpg

Screenshot_1_9cae2.png

Când și în ce condiții se reiau zborurile din și înspre România, este una dintre cele mai dese întrebări pe care și-o pun românii. Marcel Vela, ministrul de Interne, a răspuns într-un video postat pe Facebook la mai multe întrebări legate de starea de alertă de după 15 mai.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns miercuri seara, pe Facebook, mai multor întrebări adresate de cetățeni, una dintre ele referindu-se excat la momentul în care se vor relua zborurile.

"Zborurile vor fi reluate în și dinspre România, cu fiecare țară, nu în funcție de ce se întâmplă în România, ci în funcție de ce se întâmplă în țara respectivă. Adică, Anglia, Spania, Italia, Franța, Belgia, Olanda, Germania, sau altă țară, sunt evaluate din punct de vedere epidemiologic, ca și focare de infecție. Dacă sunt cu risc ridicat sunt în zona roșie, dacă sunt cu risc mediu în zona galbenă, dacă sunt fără risc, în zona verde.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anglia pentru moment este în zona roşie, în momentul în care va fi în zona galbenă, nu veţi mai sta în carantină, se va impune izolarea la domiciliu. Dacă Anglia va rămâne încă două săptămâni, o lună în zona roşie, atunci carantina este o metodă prin care epidemiologii susţin că se pot opri cât mai eficient infecţiile cu coronavirus în rândul cetăţenilor care locuiesc în România.", a spus Marcel Vela.

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor