compass bilboard.jpg

WhatsApp-Image-2020-05-05-at-20.46.48-750x563_184d1.jpeg

Trupele de intervenţie ale poliţiei, jandarmeriei şi armatei au intervenit, marţi seara, la un supermarket din municipiul Baia Mare, unde izbucnise o bătaie cu săbii şi cuţite între două clanuri interlope locale.

Bătaia între ce două clanuri de romi a izbucnit în parcarea magazinului, după care o parte dintre persoane au fugit în magazin, majoritatea având săbii şi cuţite.

„Au aruncat cu marfă, cu sticle, cu tot ce au prins la mână. Aveau săbii, iar femeile cu avut spray. Au spart tot ce au prins, inclusiv ușile de la magazin când au vrut să fugă”, a declarat, pentru emaramures.ro, unul dintre martorii prezenți la incident.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, echipele mixte au intervenit în urma unui apel la 112.

Încă din cursul zilei, aceste persoane s-au ameninţat pe Facebook, iar seara şi-au dat întâlnire în faţa unui supermarket.

Persoanele participante la violenţa stradală sunt suspecte a fi implicate în traficul de persoane pentru practicarea prostituţiei şi contrabanda cu ţigări, unele dintre aceste întorcându-se recent acasă din străinătate.

Citește mai multe pe Emaramures.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor