compass bilboard.jpg

corina-ungureanu_48ef4.jpg

Fosta gimnastă Corina Ungureanu cere autorităților să le permită tuturor sportivilor de performanță reluarea antrenamentelor, nu doar celor care se pot antrena doar în aer liber și cantonamente.

Fosta sportivă, în prezent antrenor de gimnastică la Petrolul Ploiești, a postat pe Facebook un comentariu privind confuzia generată de anunțurile contradictorii făcute de oficiali pe tema reluării antrenamentelor.

Astfel, dacă președintele Klaus Iohannis a anunțat că sportivii de performanță își pot relua antrenamentele după 15 mai, ministrul Sportului a precizat doar că anumiți sportivi pot face acest lucru și doar în cantonamente sau în aer liber.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Sporturi individuale ca gimnastica, lupte, judo, natatie, scrima, box, gimnastica ritmica, tenis de masa, inteleg, ca nu incep pregatirea. Cand spui sportiv de performanta, te referi la toti sportivii legitimati si care sunt angrenati in campionate nationale si internationale. In functie de specificul sportului,varsta sportivului de performanta incepe de la 9 ani. Sportul asteapta lamuriri pentru ca nu s-a inteles clar cine isi poate incepe pregatirea din 15 mai!
Ne-am entuziasmat la anuntul presedintelui Iohannis si suntem confuzi dupa anuntul neclar al ministrului Stroe. Inteleg ca teama de asumare este mare in aceste conditii noi dar trebuie sa ne spuneti clar cand si in ce conditii fiecare sport isi poate relua activitatea” a fost mesajul Corinei Ungureanu.

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor