compass bilboard.jpg

unnamed_230da.jpg

Producătorul american de autoturisme a reluat de astăzi activitatea în fabrica de autoturisme de la Craiova. Aproximativ 3.000 de oameni s-au întors la muncă.

Activitatea în fabrica de autoturisme de la Craiova va fi reluată etapizat. Primii care au revinit la lucru sunt angajaţii din secţiile Producţie Vehicule şi Producţie Motoare.

Aceştia vor lucra într-un singur schimb, în condiţii speciale, anunţă reprezentanţii producătorului american de autoturisme. Angajaţii vor ajunge la fabrică cu 20 de autobuze puse la dispoziţie de companie, iar la intrare vor completa, zilnic, un formular de autoevaluare a sănătăţii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Purtarea măştii este obligatorie, iar la principalele porţi de acces au fost montate 14 termo scannere, iar în uzină au fost puse separatoare din pexiglas, scrie Digi24.ro.

Reluarea integrală a activităţii se va face în funcţie de situaţia epidemiologică, de măsurile impuse de autorităţile din România, disponibilitatea furnizorilor şi cererea de pe piaţă. Până atunci, aproximativ 3.200 de salariaţi vor rămâne în şomaj tehnic.

Citește mai multe pe Digi24.ro
Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor