compass bilboard.jpg

romania-trece-la-ora-de-vara_8c1f8.jpg

În noaptea de sâmbătă spre duminică ceasurile se dau cu o oră înainte, ora 03.00 devenind ora 04.00. CFR Călători anunță că, începând cu data de 29 martie, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară.

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare. Circulația se va efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor, a precizat CFR Călători.

„Trenurile operate de CFR Călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 28/29 martie a.c. la ora 03.00, care va deveni ora 04.00. După ora 04.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară”, a anunțat CFR Călători.

Trenurile operate de CFR Călători aflate în circulație după ora 03:00, care devine ora 04:00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04.00 – 05.00, trenurile vor pleca în ordinea rangului.

Informații cu privire la circulația trenurilor se pot obține la numărul de telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern), precum și la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/sau la 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București, precum și pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic internațional / Mers tren internațional.

Foto cu caracter ilustrativ

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor