compass bilboard.jpg

6f368bc9815759ab1c4b16adc9e2dcb0.1200x1200_f3908.jpeg

Cauza decesului în cazul copilului de 4 ani, din Piteşti, care a intrat în comă pe scaunul dentistului, a fost stabilită de medicii specialişti. Potrivit Observator.tv, băieţelul a murit din cauza unui stop cardio-respirator, resuscitat cu encefalopatie anoxic ischemică, în urma unei anglo-sedări ambulatorii, pentru tratament stomatologic.

Micuţul a intrat în stop cardio respirator pe scaunul dentistului, a fost resuscitat, inima i-a repornit, însă creierul a stat prea mult fără oxigen. Ulterior, internat în spital în stare critică, organele interne ale copilului au cedat pe rând, fiind declarat ulterior decesul. Investigaţiile histopatologice şi toxicologice urmează să fie definitivate în zilele următoare.

Clinica stomatologică din Pitești, unde un copil a intrat în comă şi apoi a murit la spital a fost închisă, Direcția de Sănătate Publică Argeș suspendând activitatea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii precizează că s-a schimbat încadrarea în dosar, efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

citește mai multe pe Observator.tv

foto cu caracter ilustrativ podul.ro