compass bilboard.jpg

bataie-scoala-targoviste_08846.jpg

Un elev de la Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Târgoviște a fost filmat în timp ce era bătut și umilit de alți colegi într-o clasă, în timpul unei pauze. După ce imaginile au apărut în spațiul public, Poliția Municipiului Târgoviște s-a sesizat și efectuează cercetări care au ca obiect infracțiunea de lovire și alte violențe. O anchetă în acest caz a fost demarată și de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Incidentul ar fi avut loc luni dimineață, în jurul orei 09.50, într-o pauză, moment în care un elev a fost filmat în timp ce era bătut și umilit de alți colegi.

Imaginile au ajuns în spațiul public, iar imediat Poliția Municipiului Târgoviște s-a sesizat și a demarat o anchetă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au sesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violente, prevăzute de art. 193, alin. 1 Codul Penal”, ne-a declarat agent poliție Ana Maria Georgiana Lița, purtător de cuvânt al IPJ Dâmbovița.

La rândul său, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a demarat propria anchetă pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul. 

„Imediat după aflarea incidentului, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a demarat cercetări. Astăzi, la Liceul Tehnologic Transporturi Auto s-a întrunit, la ora 10.00, Comisia de Prevenire și Combatere a Violenței, iar copiii care au fost implicați au avut discuții cu psihologul. Inclusiv inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, Ion Sorin, s-a deplasat la unitatea de învățământ pentru a verifica modul de constituire a Comisiei de Prevenire și Combatere a Violenței, dar și pentru a vedea măsurile care se impun”, a susținut Valentin Stancu, purtătorul de cuvânt al IȘJ Dâmbovița.

Am încercat să aflăm un punct de vedere și din partea conducerii unității de învățământ însă din păcate nu am reușit, având în vedere că la momentul redactării știrii la nivelul unității de învățământ se desfășura o inspecție.

Potrivit surselor noastre, minorii implicați în incident fac parte dintr-o clasă de profesională a unității de învățământ și aceștia ar locui într-un centru de plasament. 

VIDEO - Sursă - Pro TV