compass bilboard.jpg

violenta-trafic_b3ba5.jpg

O femeie de 38 de ani, care și-a însoțit soțul la audieri, la Poliția Constanța, a furat documente dintr-un dosar penal și a încercat să fugă cu ele, ea fiind citată în calitate de martor, după ce soțul său ar fi agresat în trafic un alt șofer. Cei doi soți au fost reținuți.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, la începutul lunii, de un bărbat de 23 de ani, că a fost șicanat în trafic de un alt șofer, care s-a dat jos din mașină și l-a lovit.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe agresor, au deschis dosar penal și l-au chemat pe bărbatul de 41 de ani la audieri, acesta venind cu soția, care era martor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform polițiștilor constănțeni, femeia a furat mai multe documente din dosarul penal, i le-a dat soțului și ar fi încercat să fugă din sediul poliției m însă oamenii legii i-au imobilizat și au deschis un nou dosar penal pentru sustragere de probe ori înscrisuri.

„La sediul Secției 2 Poliție s-au prezentat, pentru audieri, bărbatul de 41 de ani, împreună cu soția acestuia, de 38 de ani (în calitate de martor). După terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soțului său, ulterior încercând să fugă, fiind opriți și imobilizați de polițiști. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri”, a informat, marți, IPJ Constanța.

Mediafax relatează că cei doi soți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar marți bărbatul de 41 de ani va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru lovire sau alte violențe și sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.

sursa: digi24.ro

sursa foto: captură youtube