compass bilboard.jpg

secolul-xxi-la-botosani-o-femeie-a-nascut-o-fetita-de-doar-1400-de-grame-acasa-ENo_32298.jpg

Situaţie incredibilă la Iaşi, acolo unde o femeie de 37 de ani a ajuns în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Spiridon, unde a născut fără să ştie că este însărcinată. Deşi pare o întâmplare ruptă din trecutul nostru foarte îndepărtat, grozăvia a avut loc ieri, pe 4 februarie 2020.  Şi, ce e şi mai ciudat, nici echipajul de pe ambulanţă nu şi-a dat seama că femeia este gravidă.

Ajunsă la UPU, femeia de 37 de ani a aflat că va fi din nou mamă, atunci când îi venise deja sorocul. Din fericire, tânăra a născut un copil sănătos, de 1.800 de grame. 

„Fe­meia avusese două naşteri anterior. S-a prezentat la UPU pentru dureri abdominale. A fost adusă cu ambu­lanţa. Ne-a declarat că nu ştia că este însărcinată pentru că nu mai avea menstră de doi ani. A născut pe cale naturală chiar în UPU, asistată de medici, un băieţel de aproximativ 1.800 de grame, din punctul meu de vedere prematur, având probabil 34-35 de săptă­mâni“, a de­clarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD Iaşi, scrie Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto cu caracter ilustrativ StiriBotosani