compass bilboard.jpg

aaassa_014db.png

Scene violente într-o comună din Dolj, unde doi copii au fost loviți cu pumnii şi picioarele de un alt băiat, din cauza unui conflict mai vechi.

Cei doi băieţi, elevi ai liceului din Braloştiţa, Dolj, se aflau în afara în afara orelor de curs, iar bătaia ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. 

În filmarea făcută de un alt băiat se vede cum victima, deşi îşi cere scuze, este luată la pumni şi picioare de agresor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"În satul Sfircea, com. Braloştiţa, bullyingul a cãpãtat o altã formã! Aşa cum se observã , deşi unul dintre copii cere indurare, îi este totuşi aplicatã o lecţie pentru cã a greşit în trecut! Câţiva elevi de liceu, fac un adevãrat spectacol în plinã stradã şi recurg la violenţe verbale şi fizice.

Ca spectacolul sã prindã formã, aceştia se şi filmeazã. Oare ce este de fãcut pentru a stopa acest fenomen ? Voi ce pãrere aveţi?", se arată într-o postare publicată de Avizier Filiaşi, pe pagina de Facebook. 

În urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat şi a luat legătura cu directorul şcolii şi poliţia, iar IPJ Dolj a început o anchetă în acest caz.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

VIDEO AICI