compass bilboard.jpg

mama-si-copilul-plus-800x445_67aab.jpg

Mama care şi-a abandonat bebeluşul de 3 zile în ger, la Balş, a fost găsită. Femeia le-a spus poliţiştilor ce motiv a avut să îşi lase nou născutul într-o casă abandonată de la marginea oraşului, explicaţiile ei fiind halucinante.

Un bebeluș de de doar trei zile a fost găsit abandonat, vineri, într-o casă părăsită din satul Morunești, comuna Morunglav, lângă Balş. Autoritățile au fost alertate de un localnic care l-a auzit plângând, s-a dus să vadă ce se întâmplă şi a sunat de urgenţă la 112. 

Polițiștii au identificat-o pe mama nou-născutului, care este o femeie de 40 de ani, din satul Ghioșani. Tatiana Truţă este mama micuţului şi este infirmieră la Spitalul Orăşenesc Balş. Dus la spitalul din Balş, nou-născutul a fost transportat apoi la Spitalul Slatina, iar de aici a fost transferat în cursul serii de vineri la Spitalul Craiova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Infirmiera îşi lăsase copilul într-o cutie de carton, îmbrăcat şi învelit cu o pătură, însă se pare că nu îl părăsise de tot şi zilnic se ducea să îl mai alăpteze. 

Tatiana Truță este văduvă, după ce soțul său a murit acum câțiva ani în străinătate, suferind un infarct la locul de muncă, și mai are doi copii, o fată de 20 de ani, care este căsătorită, şi ar avea grijă de fratele său, un băiat de numai trei ani. Casa în care aceasta și-a abandonat băieţelul era cea a bunicilor săi materni și era nelocuită de ani buni, scrie Eveniment de Olt.

Femeia le-a spus poliţiştilor că de fapt nu l-a abandonat pe bebeluş, "ci l-a ascuns, de ruşine". A mai susţinut că nu a ştiut că e însărcinată decât atunci când i-a venit sorocul să nască, scrie Realitatea Oltului.

sursa text si foto eveniment de olt, video realitatea oltului