compass bilboard.jpg

liceul-german-arad_4ff83.jpg

Alți 11 elevi de la Liceul German din Arad au ajuns la spital din cauza substanțelor de deratizare folosite în școală la o săptămână după ce alți copii au acuzat aceleași probleme.

Trei dintre cei 18 elevi de la Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrun” din Arad care au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni, au rămas internați în spital.

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad că simptomele copiilot sunt asemănătoare cu cele pe care le-au avut elevii care au ajuns săptămâna trecută la spital – cefalee, dureri abdominale și erupții cutanate. „Astăzi au fost 11. Ei au fost azi la şcoală, pentru că s-au reluat cursurile. S-au prezentat cu cefalee, dureri abdominale, unii cu iritanţii sau erupţii cutanate. Au rămas internaţi un copil de 8 ani, unul de 17 şi unul de 18 ani”, a spus Roz, citată de Mediafax.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un număr de 40 de copii de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” au ajuns la spital cu erupţii la nivelul feţei, greţuri şi vărsături, simptome care ar fi fost provocate de o deratizare care s-a făcut în sălile de curs, 14 dintre aceştia rămânând internaţi.

sursa Mediafax, foto Europafm