compass bilboard.jpg

gheorghe-dinca-alexandra_00cdd_3ae0d.jpg

Un polițist sub acoperire, introdus în celula lui Gheroghe Dincă, a reușit să-l facă pe criminalul din Caracal să-și mărturisească ororile la care le-a supus pe victimele Alexandra și Luiza.

Contrar informațiilor de la începutul anchetei, Dincă nu a omorât-o pe Alexandra pentru că a surprins-o cu telefonul după ce a sunat la 112, ci pentru că era ”tupeistă”.

Stenogramele discuțiilor dintre Dincă și plițistul sub acoperire - sursa: observator.tv (atenție, informații cu impact emoțional!):

Asta… încă asta mică m-a scuipat!"

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DINCĂ Gheorghe: … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o ajute, s-o salveze.

Coleg celulă: Dă-i Doamne minte românului.

DINCĂ GHEORGHE: De pe urmă.

Coleg celulă: Lasă bre', ți-a plăcut ce tot atâta o dai în…

DINCĂ GHEORGHE: PĂI UITE, NU VEZI CĂ D-AIA MI-A PLĂCUT, SUNT AICI. CUM, AM ZIS CEVA?!"

DINCĂ GHEORGHE: Sigur că da. Asta… încă asta mică m-a scuipat!

Coleg celulă: Tupeul ăla mizerabil...

Gheorghe Dincă riscă închisoarea pe viaţă

DINCĂ GHEORGHE: O… nu dar eu cred că ea și avea, nu numai că știa că scapă, trebuia să sosească (neinteligibil). Ea dacă spunea: "Bă nene, ce să..."

Coleg celulă: "Te duci la pușcărie!" îți spunea.

DINCĂ GHEORGHE: Te duci la pușcărie..."Uite sunai, făcui... pă dracu, am găsit și-am sunat!" Îți dai seama că rămâneam blocat.