compass bilboard.jpg

mama_si_concubinul_8a387_7321a.jpg

Ancheta demarată de procurori în urma unei tentative de viol petrecută săptămâna trecută în localitatea Bogdănești, din județul Vaslui, a scos la iveală  situație mai puțin obișnuită. Un bărbat a lăsat însărcinate două femei, mamă (37 de ani) și fiică (16 ani), apoi a vrut să o violeze pe mezina familiei (12 ani).

Potrivit publicației vreme-noua.ro, oamenii legii au aflat cã bãrbatul în cauzã, în vârstã de 27 de ani, a pãtruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de 12 ani, împreunã cu sora sa, de 16 ani, unde a avut o tentativã de viol asupra surorii mai mici. De fricã, fata a fugit de acasã, fiind gãsitã de politistii din comuna Bãcani.

Cercetãrile au scos la ivealã un alt fapt revoltãtor: individul de 27 de ani nu doar cã trãieste în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relatie si cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmã cu 3 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum, acesta a vrut sã o violeze si pe fata ei cea micã. Si, pentru ca totul sã fie de-o promiscuitate absolutã, oamenii legii au aflat cã mama e gravidã în 5 luni cu respectivul individ!