compass bilboard.jpg

5a1585fb7af50714084c5156_ba98d.jpeg

Un pensionar de 73 de ani care a agresat sexual o copilă de 10 ani a scăpat de închisoare. Ștefan Bosânceanu a primit 3 ani și jumătate de închisoare cu suspendare. Pedeapsa este definitivă iar inițial, pedofilul fusese condamnat la 8 ani cu executare. Judecătorii Curții de Apel Iași s-au dovedit miloși, în ciuda faptelor oribile de care era acuzat.

Curtea de Apel Iaşi a mai decis ca individul să achite daune morale de 11.000 de lei victimei, bani care vor ajunge la părinţi, fata fiind minoră. Ştefan Bosânceanu ar fi comis faptele de agresiune sexuală în anul 2013, pe când vizita frecvent familia din care face parte şi minora ce, la acel moment, avea doar 10 ani.

Localitatea și identitatea victimei au fost protejate, potrivit publicației Ziarul de Iași. În motivarea sentinței de condamnare apar atrocitățile comise de pensionar. Fata, care acum are 17 ani a avut nevoie de consiliere psihologică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Profitând de amiciţia cu părinţii copilei, individul a chemat minora la el de mai multe ori „unde a sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe corp, pe sâni, uneori i-a pipăit şi organele genitale, altă dată chiar inculpatul a mers acasă la persoana vătămată, unde a sărutat-o pe gură“, au arătat judecătorii.

Este însă cu mult mai grav că părinții copilei au aflat ce făcea individul, dar nu au luat nici o măsură, bunica copilei insistând să meargă la Poliție. Copila a povestit părinţilor ce a păţit însă aceştia nu au făcut nimic.

sursa Ziarul de Iasi

foto cu caracter ilustrativ Hurriyetdailynews