compass bilboard.jpg

crima-spital_71e6a.jpg

Sebastian Dumitru Patriche, ucigașul directoarei medicale de la Spitalul Piatra Neamț, slujea voluntar la biserică, unde preot era chiar vărul victimei, scrie Monitorul de Neamț. 

”Era o fire timidă şi avea momente când plângea, dar nu-mi închipuiam că o să ajungă să ucidă. Îmi făceam griji că el o să se sinucidă“, a declarat preotul Ciprian Muraru pentru Monitorul de Neamț.

O coincidență șocantă face ca preotul să fie chiar vărul femeii ucise, Anca Daniela Patriche. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Era paraclisier şi palimar, ajutându-l pe preot, se implica în diverse acţiuni ale parohiei şi uneori o făcea pe dascălul, cântând în strană. De câteva luni nu mai venise la biserică, până la data omorului fiind agent de pază la un supermarket din Piatra Neamţ.

„A fost voluntar la biserică. De trei luni a rupt legătura cu noi şi nu mai venea la parohie. La telefon chiar m-a repezit, spunând să-l las în pace, că acum are serviciu. Apoi, nu-mi mai răspundea la apeluri, am mers şi la el acasă, dar când auzea cine e la interfon nu deschidea uşa“, a declarat preotul Ciprian Muraru.

Sebastian Dumitru Patriche, bărbatul care și-a ucis soția în cabinetul ei de asistentă șefă din secția de chirurgie a Spitalului Județean Piatra Neamț, a intrat în spital cu un cuțit în sacoșă și și-a înjunghiat victima de cel puțin 10 ori. Bărbatul a spus că își iubea soția și a venit să o felicite pentru noua funcție.

Martorii spun că Anca Daniela Patriche era îngrozită de soțul ei, care o bătea, se mutase de acasă și își ruga elevii de la liceul unde preda să o însoțească pe stradă, de frica bărbatului.

Sursa Monitorul de Neamț