compass bilboard.jpg

A1492614-8546-45F8-91AF-4868B18B3731_70186.png

O fetiţă de 8 ani a fost găsită de un localnic îmbrăcată sumar şi flămândă după ce a rătăcit ore bune pe câmp, la 4 kilometri de casă. Copila a spus că plecase de acasă, după ce ar fi fost agresată de mama vitregă.

Duminică, la prânz, un localnic din Mascurei, comuna Pogana, judeţul Vaslui, a văzut copila pe un deal, în apropiere de Bogeşti.

Era îmbrăcată sumar, speriată şi flămândă şi i-a povestit că mama vitregă ar fi bătut-o şi ar fi gonit-o de acasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat, bărbatul a cerut ajutorul autorităților, iar un echipaj de la Ambulanța Bârlad a transportat-o la spital. Din fericire, fetiţa de 8 ani era în stare bună, aşa că a fost preluată de specialiștii Direcției de Protecția Copilului şi internată într-un centru.

De cealaltă parte, mama vitregă a fetiţei neagă acuzaţiile. Poliţiştii au stat de vorbă cu femeia, tatăl fetei fiind plecat la muncă în judeţul Bacău.

Femeia a spus că îi mai lăsa pe cei doi copii mai mici ai săi, de 1 an şi 3 ani, în grija fiicei vitrege, cât timp ea se ocupă de animale, dar a spus că nu a bătut o.

Atât cei de la Protecția Copilului, cât și polițiștii cercetează cele întâmplate, la finalul anchetei urmând să se ia măsuri.

citește mai multe pe stiriest.ro