compass bilboard.jpg

fetita_galati_4a182.png

Drama unei fetițe de nici 6 ani a fost filmată de un bărbat într-o comună din Galaţi. Auzind din casă strigătele fetiţei de aproximativ 6 ani, omul nu a mai rezistat şi s-a dus la poarta vecinilor.

Copila fusese bătută şi aruncată dezbrăcată din casă, ascunzându-se prin grădină de frica mamei.

Omul încearcă să vorbească cu părinţii fetei, însă nu are nicio şansă, pentru că tatăl fetiţei este beat, la fel şi mama.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La un moment dat, fetiţa urlă din tot sufletul că nu vrea să rămână cu femeia care i-a dat viaţă. Adânc impresionat de drama copilei, vecinul o ia pe fata la el şi anunţă autorităţile.

În scurt timp, bărbatul a informat că fetiţa a fost luată de Asistenţa Socială şi dusă într-un centru din Galaţi, unde este în siguranţă.

"Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o.  Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile", a scris bărbatul pe Facebook, pentru că toată lumea dorea să ajute cumva fetiţa.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

sursa facebook