compass bilboard.jpg

vremea_b6319.jpg

Vremea se încălzește weekend-ul acesta considerabil în toată România. Ceața și norii joși vor mai persista local în Transilvania, regiune în care și valorile termice vor fi mai apropiate de media climatologică a perioadei.

Sâmbătă cerul va fi variabil în aproape toate regiunile, unele înnorări mai accentuate urmând să fie prezente doar în Transilvania, însă numai cu totul izolat se vor semnala unele burnițe și ploi slabe trecătoare. 

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 5 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 2-7 grade în Banat, 7-12 grade în Oltenia și Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonele deluroase) și 5-10 grade în Moldova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Duminică vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în mare parte din țara, cu excepția nord-estului (unde vor cădea izolat câteva ploi slabe) și a Transilvaniei (unde ceată va persistă și în cursul după-amiezii). 

Maximele termice vor urcă la prânz până spre -2…3 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana, 0-5 grade în Banat, 5-10 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 3-8 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Obcinelor Bucovinei.

citește mai multe pe Libertatea.ro