compass bilboard.jpg

crima-generic01122019_2b800.jpg

Un bărbat de 47 de ani, condamnat pentru crimă şi eliberat anul trecut pe recurs compensatoriu, a ucis, din nou, noaptea trecută, o femeie în Oradea.

Iosif Venţel, originar din localitatea Aleşd din Bihor, a  fost condamant în anul 2010 la 15 ani de închisoare pentru crimă, după ce a ucis-o cu sânge rece pe mama celor cinci copii ai săi.

În anul 2008, bărbatul s-a răzbunat, după ce femeia a decis să îl părăsească, astfel că a mers la locuinţa mamei concubinei sale, a înjunghiat-o de mai multe ori şi apoi a lovit-o cu un topor în cap, scrie Bihoreanul.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Venţel urma să fie eliberat abia în anul 2022, însă a profitat de legea recursului compensatoriu care permite reducerea din totalul pedepsei a şase zile pentru fiecare 30 de zile executate și a fost pus în libertate pe 15 februarie 2018.

Noaptea trecută, Iosif Venţel se afla în locuinţa sa din cartierul Obor din Oradea, acolo unde trăia cu noua lui iubită.

Puţin după miezul nopţii au început să se certe, conflictul a degenerat, iar Venţel a sugrumat-o pe femeie şi a omorât-o.

Pentru fapt sa, criminalul de femei riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

sursa Bihoreanul.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor