compass bilboard.jpg

dacia-duster-papamobil-2_6e8fe.jpg

Toată lumea a auzit de Duster, inclusiv Suveranul Pontif, care a și fost transportat, pe durata vizitei sale în România, cu un exemplar special modificat pentru această misiune. De aici până la Duster Papamobil nu a fost, se pare, decât un singur pas.

Papamobilul românesc are 4,34 de metri lungime, 1,80 de metri lățime și dispune de o suprafață vitrată amovibilă și pavilion cu deschidere amplă.

Pentru un acces mai ușor în mașină, garda la sol a Dusterului special a fost coborâtă cu 30 de milimetri. Nu s-au oferit informații despre motorizare, însă ne putem imagina că Papamobilul ascunde sub capotă unitatea TCe 150, cea mai puternică montată vreodată pe un model Dacia de serie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Prin această donație făcută Sanctității Sale, Groupe Renault își reînnoiește angajamentul puternic și continuu de a plasa Omul în centrul prioritățior sale”, a declarat Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia.

Automobilul unic i-a fost livrat Papei Francisc la Vatican de către Christophe Dridi, director general Groupe Renault România și de către Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia.

dacia-duster-papamobil-2_c2813.jpg

dacia-duster-papamobil-1_62893.jpg

sursa Auto-bild.ro