compass bilboard.jpg

Lamborghini-Urus-de-325.000-de-euro-făcut-praf-în-Ferentari.-S-a-aflat-cine-este-proprietarul-2_da2df.jpg

Un accident de circulație i-a luat prins surprindere pe agenții de la Rutieră, din Capitală, care au intervenit de urgență la locul faptei. În carambol a fost implicat un model de Lamborghini Urus, iar totul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. De curând s-a aflat și cine este proprietarul SUV-ului de 325.000 de euro, distrus în urma accidentului din zona Pieței Ferentari, din București.

Accidentul din noaptea de marți s-a petrecut în cartierul Ferentari, la intersecția dintre Strada Bachus și Calea Ferentari, atunci când un BMW Seria 3 a intrat violent într-un Lamborghini Urus.

A ieșit la iveală și cine este cel care deține automobilul de lux, fiind vorba despre un important agent de pe piața imobiliară. Se pare că SUV-ul avariat în mod grav i-ar aparține unui afacerist renumit, cunoscut ca Bebică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel implicat în accidentul rutier înfiorător ar fi și ginerele lui Mustață, fostul șef al galeriei Stelei, dar și un temut ultras, potrivit cancan.ro. Bărbatul s-ar fi aflat la volan în clipa în care mașina sa de 325.000 de euro a fost avariată atât de grav, mai în partea frontală, în spate, dar și pe una dintre laterale.

Totodată, în seara de marți, traficul de pe acea arteră din Piața Ferentari a fost blocată, după ce bolidul de sute de mii de euro a fost avariat în mod spectaculos.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului despre care martorii au povestit că a fost unul ce a semănat cu o cascadorie din filmele de Hollywood.

sursa Cancan.ro