compass bilboard.jpg

droguri-capturate-politie-igpr_18af1.jpg

Polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au investigat, timp de cinci luni, activitatea infracțională a unui grup organizat care s-ar fi ocupat de procurarea din Spania, transportul, introducerea în țară și distribuția în București de droguri de risc, de ordinul sutelor de kilograme.

Polițiștii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat, sâmbătă, 23 noiembrie, o acțiune în București, finalizată cu trei prinderi în flagrant delict și o percheziție domiciliară.

„În urma acțiunii, au fost ridicate 54 de pungi cu cannabis (de aproximativ 30 de kilograme), sumele de 40.150 de lei și 12.220 de euro, 6 telefoane mobile și 6 cartele SIM. Șapte membri ai grupării au fost prezentați procurorului de caz D.I.I.C.O.T., pentru audieri și luarea măsurilor preventive, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc și constituire a unui grup infracțional organizat”, a anunțat IGPR

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cinci dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ieri, iar ieri, 24 noiembrie, aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și polițiști de la Brigada de Poliție Rutieră, Secția 18 și Secția 6 din București, a anunțat IGPR.

Sursă VIDEO - IGPR