compass bilboard.jpg

euro-monede-igpr_9af40.jpg

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au desfășurat, miercuri, șase percheziții domiciliare, în localitățile Piscu Vechi, Ghidici și Poiana Mare din județul Dolj, la locuințele folosite de trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeași serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum și 32.000 de lei și 4.110 euro.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pe cei 3 bărbaţi, faţă de care instanţa de judecată a dispus apoi măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a precizat IGPR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, iar la acestea au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare.