compass bilboard.jpg

Screenshot_12_f9efc.png

O şoferiţă a fost filmată cum loveşte ușor cu maşina un bătrân în baston, după care îşi continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Scena a fost filmată în Vâlcea de o cameră de supraveghere din zonă.

În filmare se vede cum femeia dă cu spatele să iasă din parcare şi loveşte bărbatul care trecea pe lângă maşina ei. 

"O mașină, la volanul căreia se afla o femeie, l-a acrosat pe tata, dimineata asta (ora 8.00 - 8.30), la ieșirea din magazinul din centru comunei. Profitând de faptul că e bătrân, a fugit de la locul impactului. Nu a avut bunul simt nici măcar să vadă dacă omul e ok... Acum tata sta cu genunchiul umflat, iar nesimtita bine-merci (probabil) la gura sobei", a scris pe Facebook fiul victimei, un bărbat de 82 de ani, din comuna Păuşeşti - Măglaşi, judeţul Vâlcea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, poliţiştii au reuşit s-o identifice pe şoferiţa fugară.

Este vorba despre o femeie de 62 de ani, din Călimăneşti - Vâlcea, care s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi părăsirea locului accidentului. 

sursa Observator.tv

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor