compass bilboard.jpg

trafic-droguri_f94cd.jpg

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timiș, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au ridicat 500 de comprimate de ecstasy și 2,45 kilograme de cannabis, în urma a nouă percheziții efectuate la membrii unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și de mare risc.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - 2019, zece membri ai unei grupări infracţionale ar fi comercializat şi ar fi distribuit droguri de risc și de mare risc, pe raza județului Timiș. În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2,5 kilograme de cannabis, 500 de comprimate de ecstasy și aproximativ 20 de grame de amfetamină. Au fost puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri”, a anunțat IGPR.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești