compass bilboard.jpg

Screenshot_2_c049f.png

La doar 25 de ani, Florentina Prisăcaru, o tânără jurnalistă din Suceava, a pierdut lupta cu cancerul. După lungi căutări şi vizite la medici din Franța şi Austria, singura ei șansă s-a dovedit a fi un tratament experimental în California. Florentina a reușit să urmeze acest tratament, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze viața

O tânără frumoasă, deșteaptă și de un optimism extraordinar, o descrie Monitorul de Suceava pe Florentina Prisăcaru, tânăra care a înfruntat cancerul cu mult curaj, până în ultima clipă.

Coșmarul ei a început în primăvara lui 2018, atunci când a primit un diagnostic crunt: o formă rară de cancer, sarcom cu celule clare de părți moi, în stadiu de gradul IV.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Florentina a luptat, și-a spus povestea, cu bune și cu rele, pe Youtube, blog și alte canale de socializare, reușind să strângă alături de ea mii de oameni.

În ultima filmare postată pe Youtube, pe 10 iunie 2019, Florentina părea zâmbitoare și plină de energie. "Am de gând să mă tund. De ce? Pentru că de la radioterapie oricum o să-mi cadă. Și, decât să-mi cadă aiurea, prefer să îl salvez și să îmi fac o perucă", povestea ea.

Singura ei șansă s-a dovedit a fi un tratament experimental în California, Statele Unite. Prețul, aproximativ 500.000 de dolari.

Florentina a reușit să urmeze acest tratament, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Rămâne, însă, în urma ei, o adevărată lecție de viață.

citește mai multe pe monitorulsv.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor