compass bilboard.jpg

avertisment-romani-retragere-bani-de-la-bancomat-politie-282695_97eb1.jpg

O femeie din Alba a mers la bancomat să extragă o sumă de bani, însă din motive necunoscute ar fi uitat banii în fanta aparatului, 12.000 de lei.

Un tânăr de 22 de ani, care a venit la bancomatul respectiv după femeie, a observat suma în fanta bancomatului, a luat-o şi a dus-o la secţia de Poliţie. În scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe femeie şi i-au dat banii înapoi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba i-a adresat tânărului, Alexandru Paul R. , în mod public, felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă, scrie Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"La Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Alexandru Paul R., de 22 de ani, din Crăciulelu de Jos, județul Alba, care a predat suma de 12.000 de lei despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM ce aparține unei bănci din Alba Iulia. Se pare că banii au fost uitați de o femeie din Alba Iulia, după ce aceasta a solicitat aparatului retragerea sumei de bani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara banilor și i i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat", informează poliţiştii.

Femeia i-a mulţumit şi ea din suflet tânărului care i-a găsit şi înapoiat banii.

citește mai multe pe Observator.tv

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor