compass bilboard.jpg

3.Mese-sortare_604f1.jpg

Un bărbat din Suceava a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a băgat capul în maşina de depănuşat porumbul, utilajul fiind în funcţiune.

Pentru că utilajul se oprise la un moment dat, bărbatul a decis să se uite mai de aproape, moment în care maşina a pornit din nou, scalpându-l şi provocându-i răni foarte grave.

Un bărbat din Cornu Luncii, judeţul Suceava, a ajuns cu răni grave la spital după ce și-a prins capul în morișca unei mașini de depănuşat porumbul, potrivit newsbucovina.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul şi-a băgat capul în utilaj, ca să vadă ce se întâmplă, moment în care maşina i-a prins salopeta şi l-a tras cu capul în morişcă. Suceveanul a fost scalpat pe loc, suferind şi alte răni grave la nivelul capului.

Un echipaj medical l-a transportat transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, cu diagnosticul "plagă scalpată parietală, luxație scapulo humerală stângă, comoție cerebrală, escoriații toracice și abdominale", fiin ulterior transportat la Spitalul Județean din Suceava.

Poliţiştii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

sursa newsbucovina.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor